Workshops

Edelstenen Workshop
Per edelsteen vertel ik je meer over de energetische werking van de edelsteen en hoe je de steen het beste kunt gebruiken. Tijdens de workshop, kun je ook daadwerkelijk de edelstenen aanschaffen.

Ik geef deze workshop op live dagen van coaches en holistisch experts als verdieping op het onderwerp van de live dag. Zo kunnen de deelnemers en meer leren over edelstenen en het gebruik en hun intentie, belofte of gevoel van deze dag verankeren in een edelsteen.

Meer weten over de mogelijkheden? Ik kom graag in contact met je.

 

_______________________________________________________________________

Visionboardday

Het is weer zo ver, tijd voor meer jij, tijd voor meer flow! In een fijne middag ga je een Visionboard maken. Niet zomaar eentje. Eentje afgestemd op jouw doel(en) voor de komende maanden. We gaan, begeleid, van hoofd naar hart en gaan we aan de slag! We maken deze middag gebruik van de energie van de maan en delen onderling onze wijsheden. Heb je nog geen concreet doel? Hoeft echt niet, geen nood, ik help je daar graag bij!

Al jarenlang organiseer ik deze Visionboarddays en voorgaande deelnemers blijven terugkomen, omdat dit Visionboard echt werkt. De Visionboarddays vinden plaats op vrijdag 8 december in Gouda en zondag 10 december in Gouderak: inloop rond 12.30 en de dag duurt tot ongeveer 18.00.

Mocht je nou niet kunnen op die dagen, maar wel heel graag een Visionboard maken dat wél werkt? Dan biedt ik de mogelijkheid om (met een vriendin samen) bij mij thuis een Visionboard te maken, 2:1 dus. Het is afgelopen jaren gebleken dat sommige het heel fijn vinden om in een kleine setting aan de slag te gaan en dat doen we dan in de veilige omgeving van mijn huis, helemaal fijn, helemaal oke. Hiervoor stemmen we gezamelijk een datum af, in december of januari.

De tickets voor beide dagen zijn te verkrijgen in de webshop.