Visionboarddays

Maak een Visionboard dat écht voor je werkt..

Visionboarddays

In de Winter maken wij ons klaar voor het nieuwe jaar, we reflecteren over afgelopen jaar, ronden af en kijken vooruit. De verstilling en vertraging in de Winter maakt dat het een ideaal moment is om te voelen: wat wil je nou echt?

Waar wil jij je tijd echt aan besteden volgend jaar?
Wat zijn jouw plannen?
Hoe wil jij je voelen?
Waar wil jij de focus op leggen volgend jaar? 

Al sinds een paar jaar organiseer ik de Visionboarddays en dat is iets heel anders als het knippen en plakken van een Visionboard in je eentje. Ik zet mijn kennis in die ik heb op gedaan over ons brein, het menselijke gedrag, de effecten van geur en kleur en energie.

Ik heb een combinatie gemaakt tussen deze bewezen technieken die in de neuromarketing en pyschologie succesvol worden toegepast en tussen wijsheid die ik zelf heb. Ik heb mij verdiept in de principes: hoe krijg je een mens uit het hoofd, naar het hart, hoe zorg je ervoor dat iemand gaat voelen? Hoe krijg je het hoofd rustig en maak je ruimte voor het gevoel? Ruimte voor wat je echt wilt. Waar wil jij je tijd écht aan besteden het komende jaar. Wat heb jij te brengen?

De Visionboarddays van 2024 worden in het najaar gecommuniceerd.

Edelstenen workshops bij Claudia Alberda

Je kunt een Visionboard zien als een tool waarbij je jouw brein herprogrammeerd: welke visuele daily reminder heb jij nodig? Wat wil je letterlijk in beeld houden voor jezelf? Waar mag je focus naar toe komende tijd?

Of laat je de waan van de dag je leven bepalen? Of je agenda leidend zijn?
Of kies je ervoor om te focussen op hoe jij je wilt voelen bij het verwezelijken van je dromen en plannen?
Waar wil jij je tijd écht aan besteden?

Ervaar een waardevolle middag waarin je daadwerkelijk een Visionboard gaat maken dat vóór je werkt.

  Nieuw dit jaar!
  Elk jaar mag elke deelnemer een edelsteen kiezen voor de middag om te zakken in gevoel en dit jaar komt daar een edelsteen bij: op het moment dat het Visionboard klaar is, voel ik in en op basis van mijn wijsheid selecteer ik een passende edelsteen waarin we zowel de energie van de dag als van het Visionboard kunnen verankeren. Omdat een Visionboard nou eenmaal niet in je broekzak past 😉

  Praktische informatie

   

  Nog niet overtuigd? Lees dan even verder: wat zeggen anderen:

  Claudia heeft voor deze middag een routine ontwikkeld die je helemaal in het juiste bewustzijn brengt. Waar ik normaliter snel afgeleid ben door wat anderen doen, lukte het door Claudia’s aanpak om heerlijk gefocust in mijn bubbel te blijven werken aan mijn visionboard.
  Echt een waardevolle middag, helemaal voor mezelf. Het resultaat was voor mijzelf enerzijds vertrouwd en anderzijds verrassend.

  Winnifred Dielen

  Typisch Winnifred

  Clau heeft verstand van eventmanagement, marketing, psychologie en spiritualiteit. Uit al die ingredienten pakt ze het juiste, zodat je in de juiste flow komt. Door de visionboardday voel ik goed welke kant ik op wil. Af en toe een blik werpen op het visionboard helpt daarbij.

  Een heel concreet voorbeeld: voor de visionboardday wilde ik rationeel bepalen waar ik mij op moet focussen in het assortiment van mijn webshop, maar ik kwam niet verder. Nu weet ik hoe ik dit oplos.

  Susanne Roerdink

  Stoute Suus

  Normaal gesproken maak ik een visionboard aan de hand van mijn materiele doelen. Een groter huis, meer geld, een auto…. Een bord vol met dingen die je wilt hebben of wilt ervaren. Lekker makkelijk.
  Deze dag was anders… heel anders. We gingen vanuit het gevoel werken. Op een rustige en respectvolle manier begeleid Claudia je naar het proces om je gevoel te laten spreken. Eenmaal op de juiste frequentie komt het feest beginnen. Niet zoeken, maar je laten leiden door je gevoel en er later over nadenken.

  Dimitri Visch

  DJ Royaal

  “Be brave enough to live the life of your dreams according to your vision and purpose instead of the expectations and opinions of others.”