Cadeauboxen

Omdat ik het iedereen gun om bewust-te-ZIJN en de kracht van oliën en edelstenen wil laten ervaren heb ik de verschillende CadeauBoxen ontwikkeld, voorheen bekend als SelfcareBoxen! Een cadeau voor jezelf of iemand die je lief hebt: waarbij je inzichten ontvangt, weet waar je focus op mag liggen en ondersteuning krijgt van natuurlijke elementen.
Steentje in de rug – Box: Voor iedereen die je eigenlijk een knuffel zou willen geven, maar dat even niet kan, voor iemand het even nodig heeft, een beetje zachtheid, troost, balans, een rustig gevoel. Ontzettend mooi om cadeau te geven aan een ander, zodat zij altijd naar dat gevoel kunnen terugpakken, de stenen erbij kunnen pakken en zich getroost en geliefd voelen, wat er ook aan de hand is.
BlijmakerBox: Soms kan je een doosje blijheid goed gebruiken. Een cadeaubox voor jezelf of voor een dierbare waarbij je verrast wordt met de optimistische energie van de edelstenen maar ook het verrassingselement van de BlijmakerBox. Voor iedereen die terug wil en kan vallen op opbeurende energie, levenskracht en creatiekracht. De BlijmakerBox motiveert, geeft een fijn power gevoel.
Rust & Focus Box: Voor iedereen die behoefte heeft aan: rust, ontspanning, ondersteuning bij overprikkeling, piekergedachten wil laten afremmen, trouw zijn aan jezelf en het verenigen van ratio & intuïtie. Er zijn 3 versies van de Rust & Focus Box, box #1 is alleen met stenen, de andere boxen bevatten etherische oliën.
WellZijnBox: Voor iedereen die op zoek is naar momentjes voor zichzelf, ontspanning: bewust-zijn. Bewust-zijn gaat over zoveel dingen, maar vooral over in het hier en nu zijn, niet bij gisteren of morgen. Gewoon, zijn. In drukke roerige tijden, waarin je het gevoel hebt dat je geleefd wordt, of dat je mee moet doen met wat er wordt verwacht. Herkenbaar? Dan is dit het ideale cadeau voor een dierbare of voor jezelf.
GoalDiggerBox:  Vol tools die jou ondersteunen in het waarmaken van je dromen en je doelen: met geur, edelstenen en motivatiekaarten die je terug helpen naar het gevoel dat je krijgt als je denkt aan je dromen en doelen. Of als je op de Visionboarddays bent geweest: het gevoel tijdens de Visionboardday. Een creatieve tool (de vlaggenlijn) om je succes bewust én zichtbaar te vieren, omdat ik vind dat we dat echt veel te weinig doen en diverse vouchers voor hele fijne diensten. Van deze box is ook een XL versie te verkrijgen, inclusief Dreamplanner.
De CadeauBoxen zijn te bestellen in de webshop.
Wil je weten welke box het beste past? Stuur mij een DM op Instagram of een mail en dan wil ik je met liefde adviseren.