Claudia Alberda

Wie is dat dan?

Ontmoetingen met jezelf en gelijkgestemden

Nature knows best! Echt, wij zijn als mens soms ver weg gedreven van onze natuurlijke wijsheid, zonde, ver verwijderd van je eigen potentieel. Ik deel graag mijn kennis zodat jij vanuit natuurlijke elementen ondersteuning krijgt voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Claudia Alberda - edelstenen workshops en meer

Over Claudia

Al sinds 2016 ben ik ondernemer. Eerst startte ik in de evenementenbranche en ik had al heel lang belangstelling voor edelstenen. Uiteindelijk heb ik mijn bedrijf getransformeerd naar verkoop en advies van edelstenen.

Ik herinnerde mij toen een uitspraak van mijn vader: “Clau, je moet investeren in stenen.” Hoe mooi dat ik nu een bedrijf heb gemaakt van mijn passie voor stenen. Ik denk alleen niet dat hij deze stenen bedoelde!

Edelstenen zijn dus altijd al een passie voor mij geweest. De kracht van stenen en hun energetische werking heeft mij altijd gefascineerd. En nu heb ik er mijn bedrijf van kunnen maken.

 

Natuurlijke wijsheid

Er is zo ontzettend veel natuurlijke wijsheid verdwenen in de afgelopen eeuwen. De wijsheid die de natuur ons brengt. Wist je bijvoorbeeld dat naast brandnetels bijna altijd weegbree groeit? Als je de blaadjes van de weegbree kapot wrijft op brandnetel prik, dan verzacht dat namelijk!

En zo zijn we nog meer kwijtgeraakt in de loop der eeuwen. Wijsheid die ik graag met jou naar boven wil halen door mijn kennis te delen en toe te voegen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dat doe ik door voor coaches en bij evenementen mijn Edelstenen Workshop te geven passend bij het thema, of door bijvoorbeeld een mooie mala workshop of de Personal shopping experiences of mijn IG Story Sale die je vaak voorbij ziet komen. Vergeet ook vooral de Tombola niet en Edelstenen Bingo waar je altijd prijs hebt!

Hoe mag ik jou ondersteunen bij je workshop of persoonlijke ontwikkelingsreis?

“You can’t buy happiness, but you can buy crystals and that’s kind of the same thing.”