Edelstenen

Omdat edelstenen zoveel moois kunnen doen voor je: je helpen in de shifts waar je nu door heen gaat, je mood positief beïnvloeden, je ondersteunen in het leven van jouw leven. Diverse soorten edelstenen zijn te koop via mijn Instagram account & de webshop. Maar je kan ook op afspraak komen shoppen in Ammerstol of meedoen aan een van de workshops. Een persoonlijke bestelling doen voor jezelf of een dierbare kan ook via de DM op Instagram, ik zoek intuïtief een aantal stenen uit op basis van je wensen, laat je dan video’s zien en dan kan jij voelen of dit de stenen voor jou of de dierbare zijn.

Boxen

Om kennis te maken met edelstenen rondom diverse thema’s heb ik ook diverse boxen ontwikkeld. Zo is elk seizoen een nieuwe box te bestellen: de Selfcarebox, gekoppeld aan de energetische seizoenen.

Een drietal boxen ter ondersteuning van onder andere AD(H)D voor Rust & Focus. Box 1 bevat 3 prachtige edelstenen, die gecombineerd zorgen voor rust, ontspanning, ondersteuning bij overprikkeling, piekergedachten afremmen, trouw zijn aan jezelf en het verenigen van ratio & intuitie. Box 2 en 3 bevatten extra olien voor deze ondersteunen in fijne rollers. Box 2 bevat de edelstenen en de Lavendel olie en Box 3 bevat alles van Box 2 + de roller InTune, must have voor focus en concentratie.

Binnenkort wordt er een nieuwe box gelanceerd, eind maart/begin april.